itulau_fanua

O le a le Autu Gaosi Mea ma Fa'ailoga o Meapueata Ata Ata?

Infrared thermal imaging o loʻo i ai le tele o faʻaoga, sei vagana ai taʻutaʻua taʻutaʻua a le militeri, talosaga a tagata lautele e aofia ai le eletise, afi afi, taavale, sailiga ma laveai, soifua maloloina, tausiga o meafaigaluega, suʻesuʻega mea, LED, malosi o le la, faʻamalama fale, ma isi. tele ma tele fanua e aofia ai infrared mea pueata ata vevela.O vaega nei o le tele o mea pu'eata fa'ata vevela ma fa'ailoga i maketi o lo'o iai nei:

1.FLIR
Fa'atūina ile 1978, FLIR's system and parts ua fa'aaogaina lautele i le tele o ata vevela, fa'alauiloa tulaga ma tulaga saogalemu.O le FLIRmea pueata ata vevelae la'ititi ma faigofie ona feavea'i.E mafai ona lagona le vevela i luga o mea ma faʻaalia le vevela i luga o le lau.E mafai ona pu'eina ata ma teuina, ma isi.
xdgd (1)
2.Fluke
Fa'atūina i le Iunaite Setete i le 1948, i lalo o le Fortive Group, o se kamupani sili ona lelei e tu'uina atu fofo o fua fa'atatau, o se kamupani fa'ava-o-malo o lo'o taula'i i le gaosiga ma le fa'atau atu o mea faigaluega fa'aeletoroni.
xdgd (2)
3.Taiala
Faʻatūina i le 1999, o loʻo i ai se tekinolosi tutoʻatasi atoatoa o le infrared mai le pito i lalo i le faiga, ma o loʻo auai i le suʻesuʻega ma le atinaʻeina, gaosiga ma le faʻatau atu o masini autu infrared, mea puʻe ata faʻamalama vevela, ma tele-fua tele photoelectric faiga.
 
4. Testo
O se tasi o kamupani ta'uta'ua i totonu o le lalolagi fa'atauva'a mea faigaluega fua fa'atau.Testo SE & Co. KGaA o se tasi o taʻaloga autu i le matata o masini feaveaʻi ma luga ole laiga i luga ole laiga i le lalolagi, faʻauluulu i le Black Forest itulagi o Siamani.34 lala i le lalolagi atoa
 
5.Dianyang
O loʻo i Shenzhen ma faʻaigoaina i le igoa o le kamupani faʻatekonolosi a le atunuʻu Saina, ua avea Dianyang ma se tasi o taʻutaʻua gaosi oloa ma faʻatau oloa.mea pueata ata vevela, tagata faʻatau faʻasalalau i le lalolagi atoa, faʻamaoni i le tuʻuina atu o tagata faʻatau oloa lelei, auaunaga OEM / ODM ma fofo atoatoa.


Taimi meli: Me-16-2023